Verbetering en Struktuur

Uw bedrijf groeit hard of moet juist inkrimpen. De kwaliteit van uw werk wilt u op niveau houden/verbeteren. Verbeteringen binnen uw organisatie zijn nodig om niet te stagneren. Veelal merken eigenaren van bedrijven dat vanaf ca. zes medewerkers de organisatie hen boven het hoofd groeit. U wilt doorgroeien? U wilt gedegen (re)-organiseren? Doorgroeien geeft in beginsel onrust binnen de organisatie, maar stilstand is achteruitgang. Maar ook bij reorganiseren dient u gedegen te werk te gaan om niet alle kennis en kunde te verliezen.

STRUKTUUR kan u behulpzaam zijn verbeteringen door te voeren om te groeien of te (re)-organiseren. STRUKTUUR staat voor een heldere en duidelijke aanpak. Met een schat aan kennis en ervaring kan STRUKTUUR u bijstaan om uw organisatie om te vormen tot het bedrijf dat u voor ogen heeft. Efficiëntieverbeteringen zorgen voor een betere financiële positie. Na inventarisatie zal duidelijk worden welke stappen genomen moeten worden om deze groei te realiseren. Op meerdere fronten biedt STRUKTUUR informatie en ondersteuning die grotendeels bij u op het bedrijf worden geïmplementeerd. Ook hebben wij ervaring met UWV trajecten.

In overleg wordt bepaald hoeveel tijd benodigd is om de verbeteringen door te voeren. Dit kan variëren van eenmalig een paar dagen, tot één of enkele dagen per week of maand. Hierdoor zijn uw kosten beheersbaar en overzichtelijk.

Met ruim twintig jaar ervaring staat STRUKTUUR voor organisatie van uw bedrijf!

Voor meer informatie; 06- 26 93 56 10 of info@struktuur.nl

Top