SFA, dit mag u niet missen!

Afbeeldingsresultaat voor geld terug

Profiteer van SFA.

SFA-onderzoek staat voor Sociaal-Fiscaal Arbeidskundig onderzoek. Uw personeelsdossiers worden geanalyseerd en de kans is groot dat dit binnen drie maanden leidt tot teruggave van te veel betaalde belastingen en premies. In meer dan 95% van de gevallen kunnen ondernemingen duizenden tot tienduizenden euro’s terugkrijgen. De gemiddelde opbrengst is 11.000 euro leert de ervaring.

Vrijwel alle bedrijven in Nederland betalen te veel sociale afdrachten. Dat komt doordat de sociale wetgeving een oerwoud is geworden van ingewikkelde regels, specifieke stimuleringsmaatregelen en complexe uitzonderingen. Onze zeer specialistische kennis stelt ons in staat om tot in detail na te gaan of bedrijven een voordelige regeling hebben gemist, een subsidie zijn misgelopen of te veel werkgeverspremies hebben betaald.

No cure, No pay.

Een SFA-onderzoek is zelfs al interessant als een onderneming de laatste vijf jaar minimaal vijf medewerkers in dienst heeft gehad. Wij ontzorgen uw organisatie tijdens het hele proces, dus er hoeft niet geïnvesteerd te worden in ‘voorwerk’. Uw bedrijf kan gewoon functioneren tijdens de scan. Wij werken daarbij op basis van ‘no cure, no pay’ en over de opbrengsten wordt een afgesproken fee berekend. Het SFA-onderzoek is bij divers collega bedrijven al succesvol uitgevoerd. Teruggave tot € 20.000,- zijn gerealiseerd.

Meer informatie? Bel 06- 26 93 56 10 of e-mail info@struktuur.nl

Top