Strukturering en Struktuur

U weet het al tijden. U wilt veranderingen doorvoeren, maar waar haalt u de tijd vandaan en hoe moet u het aanpakken? Uw bedrijf loopt goed, of door de economische situatie juist minder. U heeft uw handen vol aan uw dagelijkse werkzaamheden en komt niet toe aan (re)-organiseren, terwijl u weet hoe belangrijk dit is.

Geef het uit handen. STRUKTUUR kan u behulpzaam zijn en is een solide partner om de klus samen met u te klaren. Er wordt gewerkt volgens een gestructureerd plan van aanpak. STRUKTUUR zal van uw werk hun werk maken.

U geeft aan waar de knelpunten zitten. Uw wensen en eisen worden geïnventariseerd en STRUKTUUR zal dit project volledig oppakken en verwerken binnen uw bedrijfsstructuur, zodat het doel dat u voor ogen heeft wordt gerealiseerd. Dit doel kan variëren van een gedegen personeelsbeleid tot het (re)-organiseren van de complete interne organisatie. Ook met automatiseringsvraagstukken kan STRUKTUUR u ter zijde staan. Met kennis van vele groenprogramma’s en leveranciers staat STRUKTUUR voor organisatie van uw bedrijf.

In overleg (met u) wordt bepaald hoeveel tijd benodigd is om uw doelstellingen te realiseren. Dit kan variëren van eenmalig een paar dagen, tot één of enkele dagen per week of maand. Hierdoor zijn uw kosten beheersbaar en overzichtelijk.

Met ruim 20 jaar ervaring staat STRUKTUUR voor organisatie van uw bedrijf!

Top